Over ons

Wij geven advies over alle installaties die zich in een gebouw bevinden. Dat doen we voor nieuwbouw, voor renovaties, bij herbestemming, bij problemen en in alle gevallen wanneer u behoefte heeft aan een gedegen advies van een ervaren installatieadviseur.

We maken daarvoor gebruik van een klein team van gedreven en kundige all-round-medewerkers, aangevuld met partners met specifieke kennis of meer capaciteit. Daarin schuilt ook onze kracht; per project wordt een projectteam samengesteld dat van begin tot eind wordt geleid door één adviseur die gebruik kan maken van de kennis, kunde en capaciteit van de medewerkers of partners die op dat moment nodig zijn.

Het ontwerpproces voeren we uit van haalbaarheidsstudie tot en met het bestek, we houden of ondersteunen aanbestedingen, begeleiden de realisatie, assisteren bij de oplevering en zien toe op de nazorg. En als u dat wenst kunnen we ook het onderhoud en beheer in de markt zetten en begeleiden.

Onze competenties hebben betrekking op seriematige woningbouw, industriële gebouwen en utilitaire gebouwen die voor onderwijs, gezondheidszorg, wonen, werken, cultuur en ontspanning gerealiseerd worden. Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in het ontwerp en de realisatie van duurzame energieconcepten, Legionella-preventie en onderhoud en beheer.